44 položek celkem
Unknown 2
265 Kč

Postup: šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).  máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat...

Kód: 6260
belgian choc mousse cake
295 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA   HMOTNOST : 1000 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1524
1a70ae8d 4c45 49a5 9014 ec92896ca70d
299 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ NEUTRÁLNÍ - ideální pro přidání vlastního ovoce nebo...

Kód: 139
Snímek obrazovky 2021 03 04 v 19.33.13
335 Kč

ZTUŽOVAČ S PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÝ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.  NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY ,...

Kód: 9914
Unknown
355 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ TIRAMISU   HMOTNOST : 1000 G   500 G JE NA...

Kód: 1525
967d60db 5b22 4f87 8094 1b1be8f1823c
399 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ JOGURTOVÝ  - ideální pro přidání vlastního ovoce nebo džemů...

Kód: 137
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY JAHODA 1 kg
520 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ JAHODA   HMOTNOST : 1000 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1522
Unknown 6
539 Kč

ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU  DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.  NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE...

Kód: 2293