DUBAJSKÁ ČOKOLÁDA, Strana 2
Nejprodávanější

Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin...

Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu trendy dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné k použití i na zmrzlinu, poháry nebo...

Tradiční jemné těsto používané k přípravě oblíbených blízkovýchodních dezertů, jako baklava či kanafeh. Toto těsto se vyrábí z tenkých vláken pšeničné mouky, která po upečení...

Hotový snadno roztiratelný krém s vysokým podílem italských pistácií (15 %) a přidáním křehkého těsta kataifi. Ideální především na výrobu nejkvalitnější naplní do pravé...