Cukrářské směsi

Vynikající směsi - všechny vyzkoušené a vybrané ty nejlepší z nejlepších. Doporučujeme red velvet, mechový dort, Sacher, mrkvový dort, makronky, světlý a tmavý piškot, perník, makovník, ořechovník, směs na muffiny, odpalované těsto, laskonky, bábovku, trdelník, brownies, cookies...

Nejprodávanější

63 položek celkem
the gingerbread 629706 1920
34 Kč

HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...

Kód: 499
Unknown 11
75 Kč

VÝBORNÁ LINECKÁ SMĚS OD ČESKÉHO VÝROBCE   DÁVKOVÁNÍ : 1000 G SMĚSI PLUS 400 G TUKU ( DOPORUČUJEME MÁSLO NEBO HERU ) A 100 G VODY   VHODNÉ NA VÝROBU LINECKÉHO...

Kód: 3382
170dd913 cf58 4eb7 8454 a8a1144ace25
85 Kč

NÁVOD K POUŽITÍ : DO NÁDOBY VYSYPEME 1 KG SMĚSI A PŘILIJEME 550 ML VLAŽNÉ VODY NEMO MLÉKA A 100 ML OLEJE A ŘÁDNĚ PROHNĚTEME VE VLÁČNÉ TĚSTO , KTERÉ NECHÁME NA TEPLÉM MÍSTĚ...

Kód: 4259
leadImage
89 Kč

Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...

Kód: 6551
36021391 5087 43f7 a01d c29c40db6494
94 Kč

ŠPALDOVÁ SMĚS NA VÝROBU TŘENÝCH HMOT. ZÁKLADEM JE ŠPALDOVÁ MOUKA S PŘÍDAVKEM MLETÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. VÝBORNÁ PŘÍJEMNÁ CHUŤ. SMĚS JE VHODNÁ ZEJMÉNA PRO VÝROBU KOLÁČŮ A ŘEZŮ....

Kód: 9849
5c2a0861 a2e9 4863 8087 81b1e321b981
95 Kč

SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ   ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY...

Kód: 2769
Unknown 17
95 Kč

SMĚS NA VÝROBU KOKOSEK HMOTNOST : 500 G DÁVKOVÁNÍ : 500 G SMĚS NA KOKOSKY , 150 G VODA ( TEPLOTA CCA 30 STUPŇŮ ) A 15 G JEDLÝ OLEJ VŠE SPOJÍME A ŠLEHÁME CCA 7 MINUT...

Kód: 2509
07aded78 21ae 4918 9b01 00f40447697a
95 Kč

VYNIKAJÍCÍ SMĚS NA BÁBOVKU  JEDNO BALENÍ JE NA JEDNU VELIKOU BÁBOVKU NEBO DVĚ MENŠÍ TĚSTO LZE LIBOVOLNĚ DOCHUCOVAT , MÁM VYZKOUŠENO DO TĚSTA DÁT KOKOSOVÝ PUDINK A TROCHU...

Kód: 4258
ab8a9df1 07d6 4175 8e18 92efcb80477c
95 Kč

ATO HMOTA " ZLATÉ  " BARVY JE URČENA NA VÝROBU LITÉ TŘENÉ HMOTY. JEDNÁ SE O HUTNĚJŠÍ SMĚS, KTERÁ UDRŽÍ OVOCE JAK ČERSTVÉ , TAK MRAŽENÉ. SMĚS NA VÝROBU TZV. BUBLANIN - LZE...

Kód: 3540
Unknown 3
95 Kč

PROFESIONÁLNÍ SMĚS NA TRDELNÍK ČESKÁ VÝROBA  - STAROČESKÁ RECEPTURA DO  500 G SMĚSI SE PŘIDÁ POUZE VLAŽNÁ VODA 250 ML A 50 ML OLEJE , TĚSTO SE PROMÍCHÁ A NECHÁ NA TEPLÉM MÍSTĚ...

Kód: 4070
3647c8ba 126d 44f4 829c 69408ef4872e
99 Kč

ŠŤAVNATÝ A CHUTNÝ ZÁKLAD VAŠICH VÝROBKŮ HODÍ SE JAKO KORPUS POD ZÁKUSKY, NA LITÉ KOLÁČE, BÁBOVKY, BERÁNKY, MUFFINY A DORTOVÉ KORPUSY SMĚS JE VHODNÁ PRO PEČENÍ NA PLECHU, TAK V...

Kód: 4199
images 3
105 Kč

    SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU TRADIČNÍHO MEDOVNÍKU VELICE JEDNODUCHÁ PŘÍPRAVA SMĚS SE SMÍCHÁ POUZE S VODOU A OLEJEM - PO 5 MINUTÁCH DÁVKUJEME DO FOREM A PEČEME DÁVKOVÁNÍ : 500...

Kód: 2675
my photo collage 10
109 Kč

Směs pro výrobu lité hmoty se špenátem na mechový dort - Mecháček Jednoduchá příprava korpusu Korpus z této hmoty je šťavnatý a lahodný Dávkování: 500 g směsi, 5 vajec, 160 g...

Kód: 7833
Unknown 4
110 Kč

VÝBORNÁ PIŠKOTOVÁ SMĚS NA VÝROBU KORPUSŮ A ROLÁD HMOTA DODÁVÁ VELKÝ OBJEM, VLÁČNOST A DOBROU TRVANLIVOST    RECEPTURA NA KORPUS, BÁBOVKU, MUFFINY : 1 KG SMĚSI, 600 G VAJEČNÁ...

Kód: 3508
Unknown 5
110 Kč

VÝBORNÁ PIŠKOTOVÁ SMĚS NA VÝROBU KORPUSŮ A ROLÁD HMOTA DODÁVÁ VELKÝ OBJEM, VLÁČNOST A DOBROU TRVANLIVOST    RECEPTURA NA KORPUS, BÁBOVKU, MUFFINY : 1 KG SMĚSI, 650 G VAJEČNÁ...

Kód: 3586
images 2
115 Kč

Z TÉTO SMĚSI UPEČETE VÝBORNÉ ŠŤAVNATÉ MUFFINY    RECEPTURA NA SVĚTLÉ MUFFINY : 500 G SMĚSI, 5 VAJEC, 200 G OLEJE A 100 G VODY - VŠE SMÍCHÁME A 6 MINUT MÍSÍME...

Kód: 3596
STAROČESKÝ ŽITNÝ PERNÍK  1 Kg
115 Kč

Žito je původní staročeská surovina pro výrobu perníků. V průběhu doby jej nicméně nahradila pšenice, která je pekařům obvykle dostupnější a má dobrou pórovitost. Náš nový...

Kód: 6755
Unknown 7
119 Kč

  Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základem  směsi jesušené mléko, které spojíte s převařenou vodou o teplotě cca 40°C, hmoty spojíte krátkým šleháním, necháte...

Kód: 3225
Nahoru
Další produkty