ZTUŽOVAČ S KOKOSOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU RAFFAELLO DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML...
ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE...
ZTUŽOVAČ S POMERANČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML...
ZTUŽOVAČ S RUMOVO-PUNČOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML...
ZTUŽOVAČ S VANILKOVOU PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML...
LÍSKOOŘÍŠKOVO- ČOKOLÁDOVÝ ZTUŽOVAČ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML...
BORŮVKOVÝ ZTUŽOVAČ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÉ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY ,...
ZTUŽOVAČ POUZE Z PŘÍRODNÍCH INGREDIENCÍ
PRÁŠKOVÁ SMĚS PRO OCHUCENÍ A ZTUŽENÍ ŠLEHAČKY S PISTÁCIOVÝMI JÁDRY
POUŽITÍ : 200 G ZTUŽOVAČE SMÍCHAT S 200 G VODY A POSTUPNĚ VMÍCHAT...
DÁVKOVÁNÍ :
250 G ZTUŽOVAČE
200 G STUDENÉ VODY
1000 G ŠLEHAČKY
SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME...
DÁVKOVÁNÍ :
250 G ZTUŽOVAČE
200 G STUDENÉ VODY
1000 G ŠLEHAČKY
SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A NECHÁME...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ BANÁN
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ :
250 G ZTUŽOVAČE
200 G STUDENÉ VODY
1000 G ŠLEHAČKY
SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
DÁVKOVÁNÍ :
250 G ZTUŽOVAČE
200 G STUDENÉ VODY
1000 G ŠLEHAČKY
SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A...
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ TIRAMISU
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
JEMNÁ CHUŤ SMETANOVÉHO JOGURTU, KTERÁ SE HODÍ KE VŠEM DRUHŮ KORPUSŮ A OVOCI
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO ARAŠÍDECH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
DÁVKOVÁNÍ :
250 G ZTUŽOVAČE
200 G STUDENÉ VODY
1000 G ŠLEHAČKY
SMĚS SMÍCHÁME Z VODOU A POSTUPNĚ VMÍCHÁME DO UŠLEHANÉ NESLAZENÉ ŠLEHAČKY A IHNED DÁVÁME DO FOREM A...