PRÁŠKOVÁ ČIRÁ ŽELATINA
ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
POSTUP : ODVÁŽENÉ MNOŽSTVÍ ŽELATINY NASYPEME DO ODPOVÍDAJÍCÍHO MNOŽSTVÍ VODY A NECHÁME NABOBTNAT. VZNIKLÝ GEL ZAHŘEJEME VE VODNÍ...
Čirý gel na lemování pro vytvoření krásných efektů při zdobení dortu. Ideální pro vytváření kapek vody nebo mlžných efektů, ale můžete jej také použít k připevnění obrázků...
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde...
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Agar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy. Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas čeledí Gracilaria converfoides (L.)...