PRÁŠKOVÁ ČIRÁ ŽELATINA
ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
POSTUP : ODVÁŽENÉ MNOŽSTVÍ ŽELATINY NASYPEME DO ODPOVÍDAJÍCÍHO MNOŽSTVÍ VODY A NECHÁME NABOBTNAT. VZNIKLÝ GEL ZAHŘEJEME VE VODNÍ...
Známý také jako „želatina ve spreji“ používaný zejména na jedlý papír (zvýrazňuje barvy – efekt vyvolávaných fotografií) a ovoce, které chrání před oxidací (hnědnutím) a...
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Agar je polysacharid složený převážně z cukerných jednotek D - galaktosy. Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas čeledí Gracilaria converfoides (L.)...