Náplně , pasty a ostatní
Nejprodávanější
POSYP POD ZAMRAŽENÉ, KOMPOTOVANÉ NEBO ČERSTVÉ OVOCE, KTERÝ OMEZUJE VSÁKNUTÍ ŠŤÁVY Z OVOCE DO PODKLADU
HMOTNOST 100 g
VYROBENO V ČR
Postup:
ovoce ...
Kód: 4934
Složení : pomerančová kůra , glukozovo-fruktozový sirup, cukr, kyselina citronová
země původu : Holandsko
Kůra z pečlivě vybraných pomerančů, zdravých a vyzrálých, vyrobená...
Kód: 5415
Želé kuličky s příchutí višně. Složení: cukr, voda, glukóza, fruktóza, želírující látka E401,regulátory kyselosti E341,E339,E270, emulgátor:A471, aroma:višňové, barvivo...
Kód: 837
Kandované mixované kostky z vyzrálých druhů ovoce. Použití v cukrářské a pekařské výrobě.
Složení: kostky pomeranče, dýně, glukózovo-fruktózový sirup (pšeničný), sacharóza,...
Kód: 2778
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Kód: 499
Glycerin lze použít k mnoha věcem, například jako doplněk královské polevy, aby byl méně tvrdý nebo na obnovu konzistence dekoračních hmot.
Je to také jedna z...
Kód: 7561
Tradiční česká receptura.
Balení obsahuje 100g cukrářského posypu z karamelizovaného cukru a pražených oříšků, vhodného ke zdobení zmrzlinových pohárů, zákusků, šlehačky....
Kód: 3597
Novinka
Fondánová poleva na moučníky - punčové řezy, věnečky, větrníky
Poleva je lesklá, jemně roztíratelná, čistě bílá, dá se barvit potravinářskou barvou
Voní po cukru, chuť je...
Kód: 952
Cukr se skořicí
Balení 500 g
Uchovávejte v suchu a chladu
Kód: 7727
NEVLHNOUCÍ CUKR JE JEMNÝ, BÍLÝ PRÁŠEK , KTERÝ JE VHODNÝ NA POSYP CUKRÁŘSKÝCH A PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ.
ZACHOVÁVÁ SVOU STRUKTURU
NEOBSAHUJE BARVIVA A CHEMICKÉ PŘÍSADY
VÝROBCE...
Kód: 2034
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z ITÁLIE
SVĚTLÝ NUGÁTOVÝ KRÉM HUSTÉ KONZISTENCE S INTENZIVNÍ CHUTÍ A VŮNÍ
KRÉM OBSAHUJE MALÉ KŘUPAVÉ KOUSKY VAFLÍ , KTERÝ VYTVÁŘEJÍ...
Kód: 4132
NÁPLŇ URČENÁ NA PROKLÁDÁNÍ DORTŮ, NÁPLŇ O CROISSANTŮ, BRIOŠEK, MŘÍŽKOVÝCH KOLÁČŮ.
VÝBORNÁ DO ŠLEHAČEK A KRÉMŮ
Složení: voda, cukr, modifikovaný škrob, rafinovaný palmový...
Kód: 2695
ČOKOLÁDOVÁ PASTA - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA S OŘÍŠKY
VYNIKAJÍCÍ CHUŤ
KONZISTENCE JE PEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁPLNĚ
VHODNÁ DO ŠLEHAČEK , TĚST , KRÉMŮ A ZMRZLIN
POUŽÍVÁ SE I JAKO NÁPLŇ...
Kód: 2696
KARAMEL - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA
VYNIKAJÍCÍ CHUŤ
KONZISTENCE JE PEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁPLNĚ
VHODNÁ DO ŠLEHAČEK , TĚST , KRÉMŮ A ZMRZLIN
POUŽÍVÁ SE I JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK ,...
Kód: 2753
Složení: cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11%), sušená syrovátka, lískooříšková pasta, sojový lecitin, aroma, mléko, sója, lískové...
Kód: 2829
Lepidlo v gelové formě dokonale slepuje figurky a květiny z fondánové hmoty a marcipánu.
Složení: voda, E466, konzervant E202, regulátor kyselosti...
Kód: 617
Cukr s vanilkovým aroma
Balení 500 g
Uchovávejte v suchu a chladu
Kód: 7728
DRCENÉ KAKAOVÉ MÁSLO
IDEÁLNÍ DO ČOKOLÁDY PŘI VÝROBĚ PRALINEK
LZE JEJ POUŽÍT K ŘEDĚNÍ BAREV NA ČOKOLÁDU
HMOTNOST : 100 G
VYROBENO V ITÁLII
Kód: 3790
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.