Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Hmotnost: 15 g. Speciálně vyvinuté lepidlo na lepení jedlých dekorací, zejména však modelovacích hmot a marcipánu.
Složení: voda, zahušťovadlo carboxy-methyl-celulosa (E466),...
LEPIDLO K LEPENÍ JEDLÉHO PAPÍRU NA DORTY
GEL NANESETE NA JEDLÝ PAPÍR A I NA PLOCHU, KAM CHCETE OBRÁZEK NALEPIT
ZVÝRAZŇUJE BARVY JEDLÉHO PAPÍRU
OBSAH : 50 G
Složení:...
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Speciální cukr na podsypávaní všech druhů potahových cukrářských hmot proti lepení
Extra jemný, obsahuje kukuřičný škrob
Zabraňuje lepení, zlepšuje manipulaci
Ideální do...
CMC Karboxymethylcelulóza zahušťovadlo pro cukrové hmoty. Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování. Pomáhá udržet...
SLOŽENÍ : voda, karboxylmethyl - celuoza, benzoan sodný, yselina citronová , aroma
skladujte na suchém a chladném místě
používá se na lepení dekorcí na dort, konstrukci...
SLOŽENÍ : CMC, kukuřičný škrob, sacharoza, voda, sorban draselný E202
skladujete na suchém a chladném místě
aplikujte štětečkem na povrch, který chcete přilepit
používá se na...
Potravinářské leštidlo šelak, vytváří lesklou ochrannou vrstvu, používá se pro povrchy na bázi cukru zejména při výrobě cukrovýchkvětin a lístků nebo výrobků z čokolády. Nanáší...
Průhledný bezbarvý gel pro vytvoření zrcadlového efektu, mokrého efektu (vody), jako ochranná vrstva na obrázky na jedlém papíru a zároveň vynikající jako želírovací gel na...
SPECIÁLNÍ SMĚS SUŠENÝCH BÍLKŮ S CUKREM KRUPICÍ A S KYSELINOU CITRÓNOVOU
POUŽITÍ : BÍLKOVÝ KRÉM, OVOCNÝ BÍLKOVÝ KRÉM, SNĚHOVÉ PEČIVO, LASKONKY
VÝHODY HMOTY : RYCHLÉ A DOKONALÉ...
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...