Koření

Nejprodávanější

CITRÓNOVÁ KŮRA
 
25 Kč
Detail
KOŘENÍ DO VÁMOČEK, ŠTOL A MAZANCŮ
 
37 Kč
Detail
LEVANDULE KVĚT
 
26 Kč
Detail
VANILKA MLETÁ MADAGASKAR II  7 g
 
89 Kč
Detail
vyr 103vysyp vanilka mleta
 
89 Kč
Detail
CHLEBOVÉ KOŘENÍ
 
23 Kč
Detail
BADYÁN MLETÝ
Kód: 2965
 
27 Kč
Detail
MUŠKÁTOVÝ OŘECH MLETÝ
 
45 Kč
Detail
MUŠKÁTOVÝ OŘECH CELÝ
 
40 Kč
Detail
13 položek celkem
SKOŘICE CELÁ
22 Kč

Celá skořice se používá do svařeného vína, punče, čajů, případně na nakládání ovoce a zeleniny. Je také oblíbená jako dekorace nebo jako součást vonných směsí (pot pourri)....

Kód: 3481
CHLEBOVÉ KOŘENÍ
23 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  kmín, koriandr, černucha, fenykl Použití:  přírodní směs koření do domácího chleba a pečiva. Doporučené dávkování je 2 lžičky na 1...

Kód: 2750
SVAŘENÉ VÍNO
23 Kč

Aromatická na hrubo drcená směs do svařeného vína nebo punče. Na 0,25 l vína přidáme 1 lžíci směsi. Do svařeného vína můžeme přidat i ovocný džus (pomerančový, jablečný,...

Kód: 3482
CITRÓNOVÁ KŮRA
25 Kč

Popis:  jednodruhové koření - mletá kůra z plodu citroníku obeckého ze Španělska Použití:  jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů...

Kód: 2747
PUNČ
25 Kč

  Příjemně aromatická směs na přípravu horkých nápojů jako punč, svařené víno nebo čaj. Jablečný punč připravíme z 0,5 l jablečného džusu, 0,5 l bílého vína a 1-2 lžíce...

Kód: 3480
LEVANDULE KVĚT
26 Kč

V kuchyni se levandule může přidat do džemů, ovocných moučníků nebo sušenek. Ve francouzské kuchyni najdete levanduli v receptech na úpravu ryb nebo jehněčího. Její aroma se...

Kód: 4352
BADYÁN MLETÝ
27 Kč

Popis:  Jednodruhové koření - plody badyáníku pravého z Vietnamu. Použití:  Celý badyán se přidává do ovocných kompotů a do svařeného vína. Mletý badyán je výborný do...

Kód: 2965
KOŘENÍ DO VÁMOČEK, ŠTOL A MAZANCŮ
37 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  citron, kardamom,  muškátový květ ,  vanilka Použití:  velmi příjemně aromatická směs s pravou vanilkou je...

Kód: 2751
MUŠKÁTOVÝ OŘECH CELÝ
40 Kč

Popis:  jednodruhové koření - semena muškátovníku pravého z Indonésie Použití:  muškátový oříšek se používá do omáček, vývarů a při pečení masa. V italské kuchyni se...

Kód: 2967
MUŠKÁTOVÝ OŘECH MLETÝ
45 Kč

Popis:  jednodruhové koření - míšek ze semena muškátovníku pravého z Indonésie. Použití:  jemné aroma květu se hodí do nádivek, masových náplní nebo i do perníků, dezertů...

Kód: 2966
vyr 103vysyp vanilka mleta
89 Kč

Vanilka TAHITENSIS INDONESIE mletá ve skleněné lahvičce s korkovou zátkou! Podíl vanilinu:  min. 1 % Použitá část rostliny:  nezralé fermentované...

Kód: 5494
VANILKA MLETÁ MADAGASKAR II  7 g
89 Kč

Vanilka MADAGASKAR BOURBON mletá ve skleněné lahvičce s korkovou zátkou! I. kvalita Podíl vanilinu:  min. 1 % Použitá část rostliny:  nezralé...

Kód: 5591
VANILKA CELÁ - SUPERIOR INDONESIE LUSK 1 KS
115 Kč

Použití:  vanilka se používá na přípravu vanilkového cuku, do krémů a sladkých omáček. Originální vanilkový cukr připravíme z 0,5 kg cukru krupice a 1 vanilkového...

Kód: 5496