Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základem směsi jesušené mléko, které spojíte s převařenou vodou o teplotě cca 40°C, hmoty spojíte krátkým šleháním, necháte...
ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE VE TVARU SRDÍČKA
VYROBENO Z ORIGINÁLNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
ŠIROKÉ VYUŽITÍ PŘI ZDOBENÍ DORTŮ, ZÁKUSKŮ , POHÁRŮ , CUKROVÍ
VELIKOST SRDÍČKA : 3,4 CM
Sugarflair Sugar Art Pen je oboustranné pero s jedlým inkoustem, které je ideální pro psaní nebo kreslení přímo na fondán, marcipán nebo tvrzenou královskou polevu.
Dva...
Složení: Pistáciová jádra mletá 100%
Návod na použití: Ořechové kousky se skvěle hodí do sladkých i slaných jídel. Můžete je pohodlně přidávat do buchet, koláčů,...
Forma na výrobu domácích pralinek. Vyrobíte krásné pravidelné kulaté pralinky jednu jako druhou. Můžete vyrábět z tmavé i bílé čokolády, můžete je plnit ořechy, sušeným ovocem....
Forma na výrobu domácích pralinek. Vyrobíte krásné pravidelné kulaté pralinky jednu jako druhou. Můžete vyrábět z tmavé i bílé čokolády, můžete je plnit ořechy, sušeným ovocem....
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Hotový krém k okamžitému použití
Lze jej přidat do libovolných krémů
Vhodný na plnění pralinek, makronek, cukroví
Krémová struktura
Lahodná ovocná plná chuť
Přírodní aroma...
NÁPLŇ S ČOKOLÁDOVOU CHUTÍ
NÁPLŇ JE V TRESÍROVACÍM SÁČKU , KTERÝ UMOŽŇUJE RYCHLOU A POHODLNOU APLIKACI
NEOBSAHUJE TUK
JE TERMOSTABILNÍ
VHODNÁ PRO PEKAŘSKOU I CUKRÁŘSKOU...
Detailní popis produktu
Bez AZO barev a oxidu titaničitého
Toto cukrové sypání bylo zabaleno v jedinečné krabičce pro snadné posypání a snížení naší plastové stopy....