Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Mléčná směs na výrobu náplně do medových řezů - základem směsi jesušené mléko, které spojíte s převařenou vodou o teplotě cca 40°C, hmoty spojíte krátkým šleháním, necháte...
ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE VE TVARU SRDÍČKA
VYROBENO Z ORIGINÁLNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
ŠIROKÉ VYUŽITÍ PŘI ZDOBENÍ DORTŮ, ZÁKUSKŮ , POHÁRŮ , CUKROVÍ
VELIKOST SRDÍČKA : 3,4 CM
Sugarflair Sugar Art Pen je oboustranné pero s jedlým inkoustem, které je ideální pro psaní nebo kreslení přímo na fondán, marcipán nebo tvrzenou královskou polevu.
Dva...
Forma na výrobu domácích pralinek. Vyrobíte krásné pravidelné kulaté pralinky jednu jako druhou. Můžete vyrábět z tmavé i bílé čokolády, můžete je plnit ořechy, sušeným ovocem....
Forma na výrobu domácích pralinek. Vyrobíte krásné pravidelné kulaté pralinky jednu jako druhou. Můžete vyrábět z tmavé i bílé čokolády, můžete je plnit ořechy, sušeným ovocem....
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
Hotový krém k okamžitému použití
Lze jej přidat do libovolných krémů
Vhodný na plnění pralinek, makronek, cukroví
Krémová struktura
Lahodná ovocná plná chuť
Přírodní aroma...
NÁPLŇ S ČOKOLÁDOVOU CHUTÍ
NÁPLŇ JE V TRESÍROVACÍM SÁČKU , KTERÝ UMOŽŇUJE RYCHLOU A POHODLNOU APLIKACI
NEOBSAHUJE TUK
JE TERMOSTABILNÍ
VHODNÁ PRO PEKAŘSKOU I CUKRÁŘSKOU...
Detailní popis produktu
Bez AZO barev a oxidu titaničitého
Toto cukrové sypání bylo zabaleno v jedinečné krabičce pro snadné posypání a snížení naší plastové stopy....