Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z...
SILIKONOVÁ FORMA na výrobu domácí tabulky čokolády
Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijete formu anechte ztuhnout.Do čokolády můžete také přidat různé...
TATO SMĚS JDE POUŽÍT DVĚMI ZBŮSOBY :
1 . JAKO KOKOSOVÁ NÁPLŇ - VHODNÁ DO KOLÁČŮ, BUCHET, ŘEZŮ A ROLÁD . ( PŘÍKLAD UŽITÍ : SMĚS DÁME DO TRESÍROVACÍHO SÁČKU A VSTŘIKUJEME...
Luxusní směs na přípravu litých a třených těst
Rychlá příprava , smícháte směs s vejci, olejem a vodou
Ideální na výrobu moučníků, bábovek, beránků, muffin a hlavně dortových...
Chcete nakrájet dort a mít každý kousek stejně velký? Pokud ano, tak naznačovač je pro vás to pravé.
S praktickým rozdělovačem dortů docílíte stejných porcí.
Má dvě...
Chcete nakrájet dort a mít každý kousek stejně velký? Pokud ano, tak naznačovač je pro vás to pravé.
S praktickým rozdělovačem dortů docílíte stejných porcí.
Má dvě...
Silikonová forma Vám vytvoří krásné květy z bílé nebo tmavé čokolády. Můžete v ní ale stejně dobře tyto tvary upéci z těsta. Materiál: silikon. 30 květů. Snáší vysoké teploty...
Silikonová forma Vám vytvoří dobroty z čokolády ve tvaru srdíček. Materiál: silikon. 15 forem. Snáší vysoké teploty (od -40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých...
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý...
Elastická tuková poleva - NELÁME SE, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamražení, univerzální použití. Vhodná také na fritované produkty. Použití: Zahřát na teplotu cca....
Krém s křupinkami s chutí spekulacio - na bázi karamelovo-skořicových sušenek
Lahodný krém pro univerzální použití s chutí spekulatio. Karamelovo-kořeněnou skořicovou...
Popis
Tmavá, jemná a chuťově delikátní čokoládová poleva/glazura s vyšším leskem.
Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, donuty,...
Vysoce kvalitní a certifikované hliníkové misky pro potravinářské účely. Používá se pro přepravu, přípravu, uchovávání a servírování jídla. Určené pro catering, restaurace a...