Silikonová podložka disponuje 30 vyznačenými kolečky na makronky, do kterých jednoduše dáte těsto za pomoci zdobicího sáčku. Makronky získají dokonalý tvar. forma je vyrobena z...
Pistáciové šupiny vyrobeny z polevy pistáciové chuti a zelenopistáciové barvy s dobrou přilnavostí ke zdobení cukrářských dortů a dezertů. K použití na zdobení cukrářských...
SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ
SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA
NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI...
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...
VYNIKAJÍCÍ PŘÍPRAVEK K ATRAKTIVNÍ ÚPRAVĚ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ, IDEÁLNÍ NA ZDOBENÍ DORTŮ JAKO ČOKOLÁDOVÁ POSYPKA.
SLOŽENÍ : CUKR, PUFOVANÁ RÝŽE
IDEÁLNÍ PRO ALERGIKY - VZHLED...
Kostky z čokolády pistáciové barvy a chuti, ideální k dekoraci a plnění výrobků před upečením, např. k přípravě muffinů, sušenek a panettone.Složení: Cukr, kakaové máslo,...
Jemný snadno roztíratelný pistáciový krém (15%) pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.Vhodný jako náplň do zákusků a dortů, ale i jako náplň do pralinek a na prokládání zmrzlin...
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských...
Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu trendy dubajské čokolády.
Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů
Vhodné k použití i na zmrzlinu, poháry nebo...
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a...
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
Popis
Kousky červeného rybízu tvoří delikátní náplň s 80% podílem ovoce bez přidaného cukru.
Vlastnosti:
- Autentická a výrazná chuť ovoce- Díky vysokému podílu ovoce...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....