Al
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
ROZMĚRY : 8,4 X 3,2 CM A HLOUBKA 3,5 CM
9 KUSŮ...
Kód: 3991
JEMNÁ MANDLOVÁ HMOTA
VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ
VÝBORNĚ SE BARVÍ
VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN ATD.
HMOTA MÁ NIŽŠÍ OBSAH MANDLÍ , ALE JE MĚKČÍ A...
Kód: 3967
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 1399
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
ROZMĚRY : 5 X 5 X 5 CM
8 KUSŮ NA PLATĚ ...
Kód: 3990
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Pasta Dama Chocolate je nové provedení čokoládové hmoty - základem je vysokokvalitní kakaové máslo,...
Kód: 4380
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...
Kód: 7230
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
OBJEM JEDNÉ FORMIČKY JE 20 ML
PRŮMĚR FORMIČKY 4...
Kód: 3986
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
OBJEM JEDNÉ FORMIČKY JE 30 ML
PRŮMĚR FORMIČKY 5...
Kód: 3985
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
OBJEM JEDNÉ FORMIČKY JE 60 ML
PRŮMĚR FORMIČKY 6...
Kód: 3984
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
OBJEM JEDNÉ FORMIČKY JE 60 ML
PRŮMĚR FORMIČKY 7...
Kód: 3983
Belgická čokoláda Callebaut se zlatým nádechem
intenzimní karamelová chť se smetanovými tóny vynikající bílé čokolády a máslovou chutí
Vyrobena z nejlepších ingrediencích jako...
Kód: 6706
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a...
Kód: 7125
SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ
SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA
NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI...
Kód: 3963
Vynikající pro přípravu mandlových pusinek „makronek“, kokosek apod. Vyrobeno z prvotřídního pružného a žáruvzdorného silikonu (+230 °C), cukroví se k formě nelepí. Vhodné do...
Kód: 3308
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: E322 (sojový lecitin), aroma přírodní vanilín
BALENO V PEVNÉ...
Kód: 3884
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: E322 (sojový lecitin), aroma přírodní vanilín
BALENO V PEVNÉ...
Kód: 3885
VYNIKAJÍCÍ HOŘKÁ ČOKOLÁDA OD BELGICKÉ FIRMY CALLEBAUT
VYVÁŽENÁ HOŘKÁ KAKAOVÁ CHUŤ
OBSAH : 53,8 % KAKAA
URČENA PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1457
BELGICKÁ PRVOTŘÍDNÍ MLÉČNÁ ČOKOLÁDA OD FIRMY CALLEBAUT
VYVÁŽENÁ CHUŤ MLÉKA, KAKAA A KARAMELU
33,6 % KAKAA
21,8 % MLÉKA
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1456
Stránka 4 z 5 -
90 položek celkem