Al
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ NA VÝROBU MAKRONEK
VELIKOST FORMY : 30 X 40 CM
ROZMĚR MAKRONEK : 3,5 CM A VÝŠKA 1,5 MM
MOŽNO MÝT V MYČCE, SNADNÁ ÚDRŽBA
VYROBENO V ITÁLII
mac01
Kód: 2691
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: E322 (sojový lecitin), aroma přírodní vanilín
BALENO V PEVNÉ...
Kód: 3884
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: E322 (sojový lecitin), aroma přírodní vanilín
BALENO V PEVNÉ...
Kód: 3885
Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu trendy dubajské čokolády.
Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů
Vhodné k použití i na zmrzlinu, poháry nebo...
Kód: 6285
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a...
Kód: 7125
Belgická čokoláda Callebaut se zlatým nádechem
intenzimní karamelová chť se smetanovými tóny vynikající bílé čokolády a máslovou chutí
Vyrobena z nejlepších ingrediencích jako...
Kód: 6706
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Pasta Dama Chocolate je nové provedení čokoládové hmoty - základem je vysokokvalitní kakaové máslo,...
Kód: 4380
KVALITNÍ KAKAOVÝ PRÁŠEK NA PEČENÍ
VÝRAZNÁ KAKAOVÁ CHUŤ A HOŘKOST
OBSAH KAKOVÉHO MÁSLA 12%
TMAVÁ BARVA
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1586
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ
URČENÁ PRO...
Kód: 1455
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.
VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...
Kód: 7228
BELGICKÁ PRVOTŘÍDNÍ MLÉČNÁ ČOKOLÁDA OD FIRMY CALLEBAUT
VYVÁŽENÁ CHUŤ MLÉKA, KAKAA A KARAMELU
33,6 % KAKAA
21,8 % MLÉKA
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1456
VYNIKAJÍCÍ HOŘKÁ ČOKOLÁDA OD BELGICKÉ FIRMY CALLEBAUT
VYVÁŽENÁ HOŘKÁ KAKAOVÁ CHUŤ
OBSAH : 53,8 % KAKAA
URČENA PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 1457
Bílá hmota obsahující cukr a mandle
Vhodná na výrobu cukrářských výrobků, na modelování, potahování
Hmotnost: 1kg netto
Jasně bílá cukrářská hmota k okamžitému použití, která...
Kód: 1184
Bílá cukrářská hmota na potahování, ale i na modelování cukrářských výrobků
Hmotnost: 5kg netto
Složení: cukr, glukozový sirup, rostlinný tuk (palmový, kokosový), voda,...
Kód: 841
Ideální hmota na modelování figurek a květin a potahování - zvládá i extrémní teploty, vhodná na svatební dorty
Hmota na bázi cukru, která má skvělou elastičnost a také...
Kód: 2403
JEMNÁ MANDLOVÁ HMOTA
VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ
VÝBORNĚ SE BARVÍ
VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN ATD.
HMOTA MÁ NIŽŠÍ OBSAH MANDLÍ ,...
Kód: 3966
BÍLÁ POTAHOVACÍ A MODELOVACÍ HMOTA S PŘÍCHUTÍ BÍLÉ ČOKOLÁDY
MÍSTO BĚŽNĚ POUŽÍVANÉHO TUKU JE ZDE POUŽITO VYSOCE KVALITNÍ KAKAOVÉ MÁSLO,KTERÉ DÁVÁ TÉTO HMOTĚ VÝBORNOU KONZISTENCI...
Kód: 4616
JEMNÝ MARCIPÁN S VYSOKÝM PODÍLEM MANDLÍ - MINIMÁLNĚ 22%
VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ
VÝBORNĚ SE BARVÍ
VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN...
Kód: 3965
Stránka 5 z 6 -
100 položek celkem