SAL

13 položek celkem
POMERANČOVÁ KŮRA
22 Kč

Popis:  jednodruhové koření - kůra plodu pomerančovníku pravého ze Španělska Použití:  aromatická pomerančová kůra se používá při pečení moučníků nebo čajového pečiva....

Kód: 2748
SKOŘICE CELÁ
22 Kč

Celá skořice se používá do svařeného vína, punče, čajů, případně na nakládání ovoce a zeleniny. Je také oblíbená jako dekorace nebo jako součást vonných směsí (pot pourri)....

Kód: 3481
CHLEBOVÉ KOŘENÍ
23 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  kmín, koriandr, černucha, fenykl Použití:  přírodní směs koření do domácího chleba a pečiva. Doporučené dávkování je 2 lžičky na 1...

Kód: 2750
PERNÍKOVÉ KOŘENÍ
23 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  skořice ,  nové koření , anýz, koriandr, pomeranč,  badyán Použití:  klasická směs na pečení perníku a...

Kód: 2749
SVAŘENÉ VÍNO
23 Kč

Aromatická na hrubo drcená směs do svařeného vína nebo punče. Na 0,25 l vína přidáme 1 lžíci směsi. Do svařeného vína můžeme přidat i ovocný džus (pomerančový, jablečný,...

Kód: 3482
CITRÓNOVÁ KŮRA
25 Kč

Popis:  jednodruhové koření - mletá kůra z plodu citroníku obeckého ze Španělska Použití:  jemně mletá kůra španělských citronů se používá při přípravě dezertů...

Kód: 2747
PUNČ
25 Kč

  Příjemně aromatická směs na přípravu horkých nápojů jako punč, svařené víno nebo čaj. Jablečný punč připravíme z 0,5 l jablečného džusu, 0,5 l bílého vína a 1-2 lžíce...

Kód: 3480
LEVANDULE KVĚT
26 Kč

V kuchyni se levandule může přidat do džemů, ovocných moučníků nebo sušenek. Ve francouzské kuchyni najdete levanduli v receptech na úpravu ryb nebo jehněčího. Její aroma se...

Kód: 4352
BADYÁN MLETÝ
27 Kč

Popis:  Jednodruhové koření - plody badyáníku pravého z Vietnamu. Použití:  Celý badyán se přidává do ovocných kompotů a do svařeného vína. Mletý badyán je výborný do...

Kód: 2965
KOŘENÍ DO VÁMOČEK, ŠTOL A MAZANCŮ
37 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  citron, kardamom,  muškátový květ ,  vanilka Použití:  velmi příjemně aromatická směs s pravou vanilkou je...

Kód: 2751
MUŠKÁTOVÝ OŘECH CELÝ
40 Kč

Popis:  jednodruhové koření - semena muškátovníku pravého z Indonésie Použití:  muškátový oříšek se používá do omáček, vývarů a při pečení masa. V italské kuchyni se...

Kód: 2967
MUŠKÁTOVÝ OŘECH MLETÝ
45 Kč

Popis:  jednodruhové koření - míšek ze semena muškátovníku pravého z Indonésie. Použití:  jemné aroma květu se hodí do nádivek, masových náplní nebo i do perníků, dezertů...

Kód: 2966
VANILKOVÝ CUKR
59 Kč

Popis:  kořenící směs Složení:  cukr,  vanilka Použití:  přírodní vanilkový cukr připravený z čistého cukru a mleté vanilky. Používá se při pečení...

Kód: 2746

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem