Ze

114 položek celkem
images 1
34 Kč

HMOTNOST : 100 G Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostlinné tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422;...

Kód: 2143
5fe9b52d 6d07 4b6e 9240 f093da7f7320
37 Kč

INSTANTNÍ KOMPLETNÍ SMĚS PRO VÝROBU HALUŠEK 500 G SMĚS HALUŠEK SMÍCHÁME S 550 G STUDENÉ VODY. PŘES HALUŠKOVÉ SÍTO ( NEBO JINÉ SÍTO ) PROTLAČÍME DO VAŘÍCÍ OSOLENÉ VODY. HALUŠKY...

Kód: 3891
5441ba58 a082 4b9e b4a2 f9c64fba57d3
63 Kč

NÁVOD NA PŘÍPRAVU LANGOŠŮ :  1 KG SMĚSI , 700 ML VLAŽNÉ VODY NEBO MLÉKA ZAMÍCHÁME ELEKTRICKÝM HNĚTAČEM VE VLÁČNÉ TĚSTO, KTERÉ NECHÁME NA TEPLÉM MÍSTĚ KYNOUT CCA40 MINUT. NA...

Kód: 9672
Snímek obrazovky 2021 03 04 v 21.09.06
65 Kč

HMOTNOST : 250 G Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostlinné tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422;...

Kód: 3537
images 2
69 Kč

NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.  HMOTNOST : 1 KG

Kód: 3193
chocolate drops 6 600x600
69 Kč

EXTRA TMAVÁ POLEVA , BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY, VYSOKÝ PODÍL KAKAA VHODNÁ TÉŽ K VÝROBĚ ČOKOHMOTY - MODELOVACÍ ČOKOLÁDY , DO ŠLEHAČEK I NA VÝROBU ČOKO PRALINEK....

Kód: 424
5c2a0861 a2e9 4863 8087 81b1e321b981
74 Kč

SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ   ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY...

Kód: 2769
Unknown 4
75 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3920
images 1
75 Kč

  Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem...

Kód: 3914
Unknown 5
Novinka
75 Kč

Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...

Kód: 3915
2307 3 400x400
75 Kč

KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.  POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE...

Kód: 1321
ab8a9df1 07d6 4175 8e18 92efcb80477c
75 Kč

ATO HMOTA " ZLATÉ  " BARVY JE URČENA NA VÝROBU LITÉ TŘENÉ HMOTY. JEDNÁ SE O HUTNĚJŠÍ SMĚS, KTERÁ UDRŽÍ OVOCE JAK ČERSTVÉ , TAK MRAŽENÉ. SMĚS NA VÝROBU TZV. BUBLANIN - LZE...

Kód: 3540
leadImage
75 Kč

Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...

Kód: 6551
images 2
78 Kč

  Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Čokoláda je klíčovým faktorem...

Kód: 3909
500 g  ROLL DECOR ICING MODELOVACÍ HMOTA
79 Kč

Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...

Kód: 4189
dark chocolate glaze cake big image light
79 Kč

KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.  POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE...

Kód: 1318
3647c8ba 126d 44f4 829c 69408ef4872e
79 Kč

ŠŤAVNATÝ A CHUTNÝ ZÁKLAD VAŠICH VÝROBKŮ HODÍ SE JAKO KORPUS POD ZÁKUSKY, NA LITÉ KOLÁČE, BÁBOVKY, BERÁNKY, MUFFINY A DORTOVÉ KORPUSY SMĚS JE VHODNÁ PRO PEČENÍ NA PLECHU, TAK V...

Kód: 4199
5dfb5250 c7aa 4f9c b4b8 feccd1e28344
82 Kč

SMĚS PRO PŘÍPRAVU BRAMBOROVÉHO TĚSTA  - OBSAHUJÍCÍ 40 % BRAMBOROVÝCH VLOČEK. IDEÁLNÍ PRO VÝROBU BRAMBOROVÝCH KNEDLÍKŮ, ALE I ŠIŠEK , ŠKUBÁNKŮ, NOKŮ, TAŠTIČEK .... RECEPTURA :...

Kód: 3893
Nahoru
Další produkty

Stránka 1 z 7 - 114 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení