Ze
HMOTNOST : 100 G
Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostlinné tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422;...
Kód: 2143
INSTANTNÍ KOMPLETNÍ SMĚS PRO VÝROBU HALUŠEK
500 G SMĚS HALUŠEK SMÍCHÁME S 550 G STUDENÉ VODY. PŘES HALUŠKOVÉ SÍTO ( NEBO JINÉ SÍTO ) PROTLAČÍME DO VAŘÍCÍ OSOLENÉ VODY. HALUŠKY...
Kód: 3891
HMOTNOST : 250 G
Složení výrobku: cukr, glukózový sirup, neztužené rostlinné tuky, voda, zahušťovadla: E466, E414, E412, xanthan; kukuřičný škrob; zvlhčovadlo: E422;...
Kód: 3537
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3920
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem...
Kód: 3914
Novinka
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3915
KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.
POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE...
Kód: 1318
KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.
POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE...
Kód: 1321
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem...
Kód: 3909
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
Kód: 6551
ŠPALDOVÁ SMĚS NA VÝROBU TŘENÝCH HMOT. ZÁKLADEM JE ŠPALDOVÁ MOUKA S PŘÍDAVKEM MLETÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ. VÝBORNÁ PŘÍJEMNÁ CHUŤ. SMĚS JE VHODNÁ ZEJMÉNA PRO VÝROBU KOLÁČŮ A ŘEZŮ....
Kód: 9849
SMĚS PRO PŘÍPRAVU SLADKÉHO KYNUTÉHO KNEDLÍKU
SMĚS SE POUŽÍVÁ NA VÝROBU BUCHET A VDOLKŮ
ZÁKLADNÍ RECEPTURA NA KNEDLÍK : 1000G SMĚSI, 40 G DROŽDÍ, 480 G VLAŽNÉ VODY. SUROVINY...
Kód: 2769
EXTRA TMAVÁ POLEVA , BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY, VYSOKÝ PODÍL KAKAA
VHODNÁ TÉŽ K VÝROBĚ ČOKOHMOTY - MODELOVACÍ ČOKOLÁDY , DO ŠLEHAČEK I NA VÝROBU ČOKO PRALINEK....
Kód: 424
ATO HMOTA " ZLATÉ " BARVY JE URČENA NA VÝROBU LITÉ TŘENÉ HMOTY. JEDNÁ SE O HUTNĚJŠÍ SMĚS, KTERÁ UDRŽÍ OVOCE JAK ČERSTVÉ , TAK MRAŽENÉ.
SMĚS NA VÝROBU TZV. BUBLANIN - LZE...
Kód: 3540
Speciální hmota mléčné chuti na modelování figurek, květin a jiných dekorací. S Roll Decorem Icing se dobře pracuje, protože je plastický, pevný a snadno zpracovatalný. Snese i...
Kód: 4189
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Složení: ovocné protlaky (jablko, višeň,...
Kód: 2132
NÁPLŇ S VYSOKÝM PODÍLEM OVOCE MIN.60 % A NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU. STABILNÍ PŘI PEČENÍ A MRAŽENÍ. GEL JE V TREZÍROVACÍM SÁČKU.
HMOTNOST : 1 KG
Kód: 3193
KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE.
POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE...
Kód: 1319
Stránka 1 z 7 -
113 položek celkem