100 položek celkem

Výpis produktů

Snímek obrazovky 2021 10 21 v 11.04.47
265 Kč

Ořechová náplň je suchá směs na přípravu ořechové náplně. Směs a 200 ml studené vody rozmícháme a za občasného míchání necháme 5 minut odstát. Náplň můžeme použít pro...

Kód: 3760
my photo collage 116
265 Kč

POUŽITÍ Droždí důkladně smíchejte s moukou. Přidejte další přísady podle receptu a vypracujte těsto, které nechte kynout dle potřeby na teplém místě (cca 30 – 60...

Kód: 7203
4fe175b3 1336 473b 8963 5bf83293ef81
269 Kč

SMĚS PRO PŘÍPRAVU LEHKÉHO A DOBBŘE ŠLEHATELNÉHO VANILKOVÉHO KRÉMU URČENÉHO K PLNĚNÍ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ. NAHRAZUJE OBLÍBENÝ ŽLOUTKOVÝ KRÉM. POUŽÍVÁ SE VÝHRADNĚ ZA STUDENA....

Kód: 1879
Beige Minimalist Mood Photo Collage 3 (kopie 2)
279 Kč

Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...

Kód: 4895
my photo collage 63
295 Kč

Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů. Bez barviv. Bez aromat. Vhodné pro vegetariány a vegany. SLOŽENÍ...

Kód: 874
Snímek obrazovky 2020 11 11 v 22.46.08
299 Kč

HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...

Kód: 892
Fruit Basket Cake
299 Kč

POSYP POD ZAMRAŽENÉ, KOMPOTOVANÉ NEBO ČERSTVÉ OVOCE, KTERÝ OMEZUJE VSÁKNUTÍ ŠŤÁVY Z OVOCE DO PODKLADU HMOTNOST 100 g  VYROBENO V ČR     Postup: ovoce ...

Kód: 4933
119693 zchlazovaci sprej na cokoladu cukr 400 ml sprej
299 Kč

Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.   Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...

Kód: 6985
my photo collage 10
299 Kč

Použití: Isomalt rozpusťte v hrnci na sporáku či mikrovlnné troubě. Na 1 kg Ismolatu přidejte 20 ml vody. Nádobu poté ochlaďte ve studené lázni. Po ochlazení nalejte hmotu...

Kód: 5127
Snímek obrazovky 2020 11 12 v 11.10.02
299 Kč

Hotový jemný krém s rostlinnými tuky červené barvy, jemné jahodové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků a dezertů.Složení: cukr,...

Kód: 7406
Unknown 1
299 Kč

VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ SVĚTLÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY PRVOTŘÍDNÍ KVALITA SKLADOVÁNÍ  PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ VYROBENO V...

Kód: 9895
Unknown 2
299 Kč

VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ  TMAVÝ  NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY PRVOTŘÍDNÍ KVALITA SKLADOVÁNÍ  PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ...

Kód: 9694
PISTÁCIOVÁ NÁPLŇ S KATAIFI - DO DUBAJSKÉ ČOKOLÁDY  500 G
Tip
299 Kč

KRÉMOVÁ , HLADKÁ TEXTURA S KŘUPAVÝMI KOUSKY VYNIKAJÍCÍ JAKO NÁPŇ DO ČOKOLÁD, PRALINEK, DORTŮ, TYČINEK, MUFFINŮ A CUPCAKES     Hotová krémová náplň s exotickou...

Kód: 3653
Manon Lait 600x600
299 Kč

JEMNÁ PASTA S KŘUPAVÝM MÁSLOVÝM DELICRIPS CUKRÁŘSKÝ VÝROBEK URČENÝ IHNED K POUŽITÍ VÝBORNÝ PRO PŘÍPRAVU CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ IDEÁLNÍ JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK HMOTNOST : 500 G

Kód: 1785
Snímek obrazovky 2021 06 03 v 9.25.37
345 Kč

HOTOVÝ ZÁKLAD ZE SMETANY A 55 % MASCARPONE PRO PŘÍPRAVU KRÉMU NA TIRRAMISU  KRÉMOVÁ CHUŤ A STRUKTURA DODÁVÁME V PRAKTICKÉM. 1L BALENÍ S UZÁVĚREM- UMOŽŇUJE VYRÁBĚT DEZERTY...

Kód: 7547
images 1
349 Kč

LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...

Kód: 7201
Beige & Brown Minimalist Photo Collage 2
Novinka
359 Kč

Tradiční jemné těsto používané k přípravě oblíbených blízkovýchodních dezertů, jako baklava či kanafeh. Toto těsto se vyrábí z tenkých vláken pšeničné mouky, která po upečení...

Kód: 5545
roasted cocoa beans from madagascar
385 Kč

Pečlivě vybrané kvalitní kakaové boby celé a pražené.Křupavá konzistence příjemně překvapí i ty nejnáročnější.  země původu Itálie udržujte v suchu  hmotnost 300 g

Kód: 7305

Ovládací prvky výpisu

100 položek celkem