Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...
Hmotnost 900 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným...
Ořechová náplň je suchá směs na přípravu ořechové náplně.
Směs a 200 ml studené vody rozmícháme a za občasného míchání necháme 5 minut odstát. Náplň můžeme použít pro...
HOTOVÝ ZÁKLAD ZE SMETANY A 55 % MASCARPONE PRO PŘÍPRAVU KRÉMU NA TIRRAMISU
KRÉMOVÁ CHUŤ A STRUKTURA
DODÁVÁME V PRAKTICKÉM. 1L BALENÍ S UZÁVĚREM- UMOŽŇUJE VYRÁBĚT DEZERTY...
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Náplň do likérových špiček: 800 g Topmix, 400 g...
SMĚS PRO PŘÍPRAVU LEHKÉHO A DOBBŘE ŠLEHATELNÉHO VANILKOVÉHO KRÉMU URČENÉHO K PLNĚNÍ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ. NAHRAZUJE OBLÍBENÝ ŽLOUTKOVÝ KRÉM. POUŽÍVÁ SE VÝHRADNĚ ZA STUDENA....
Drť využijete například při přípravě nepečených dortů nebo k posypání různých dezertů.
Bez barviv.
Bez aromat.
Vhodné pro vegetariány a vegany.
SLOŽENÍ...
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky červené barvy, jemné jahodové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků a dezertů.Složení: cukr,...
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ SVĚTLÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ
VYROBENO V...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...