Pečlivě vybrané kvalitní kakaové boby celé a pražené.Křupavá konzistence příjemně překvapí i ty nejnáročnější.
země původu Itálie
udržujte v suchu
hmotnost 300 g
Světlý krém s lískooříškovou pastou na mléčné bázi.Světlejší a mléčná varianta lískooříškových krémů a náplní.
Skvěle vybalancovaná chuť lískových oříšků a mléka pro...
Hladký a jemný karamelkový krém Toffee, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň),...
Hmotnost 450 g. Královská glazura (bílková poleva) - sypká směs. Slouží ke zdobení perníčků, lze ji použít se šablonami stencil i lze s ní vytvářet ozdoby pomocí trezírovacího...
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý...
Krém s křupinkami s chutí spekulacio - na bázi karamelovo-skořicových sušenek
Lahodný krém pro univerzální použití s chutí spekulatio. Karamelovo-kořeněnou skořicovou...
Popis
Tmavá, jemná a chuťově delikátní čokoládová poleva/glazura s vyšším leskem.
Ideální při přípravě dortů, kde je důležitá výrazná poleva a čokoládová chuť (sacher, donuty,...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
BIO Vanilkový extrakt
Balení: 70 ml
Extrakt je získáván pomalovou extrakcí vanilkových lusků odrůdy Bourbon vypěstovaných na Madagaskaru. Extrakt je vyráběn ve Francii a je...
Hotový nugátový krém s lískovým oříškem vhodný k plnění cukrářských výrobků, roztíratelný na palačinky, do croissantů, vaflí, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň...
SMĚS PRO PŘÍPRAVU VANILKOVÉHO KRÉMU ZA STUDENA, POUŽÍVÁ SE JAKO NÁHRADA ZA PUDINK. LZE POUŽÍT I JAKO NÁPLŇ DO PEČENÝCH VÝROBKŮ. ŠIROKÉ VYUŽITÍ LZE S NÍM PLNIT DORTY, KOBLIHY ,...
SUCHÁ A TERMOSTABILNÍ MAKOVÁ NÁPLŇ DOMÁCÍHO CHARAKTERU
JE VHODNÁ PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ V PEKAŘSKÉ A CUKRÁŘSKÉ VÝROBĚ
VHODNÁ PRO ALERGIKY - BEZ PŘIDANÝCH LÁTEK A ÉČEK
MAKOVÁ...
Směs pro přípravu vanilkové krému za studena, slouží jako náhrada pudinku a používá se i jako náplň do pečených výrobků, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových...
JEMNÁ PASTA S KŘUPAVÝM MÁSLOVÝM DELICRIPS
CUKRÁŘSKÝ VÝROBEK URČENÝ IHNED K POUŽITÍ
VÝBORNÝ PRO PŘÍPRAVU CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ
IDEÁLNÍ JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK
HMOTNOST : 500 G
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...