630 položek celkem
Unknown 1
255 Kč

Plechová špička na okruží. Průměr trysky: 31 mm. Velikost špičky: průměr 55 mm x výška 56 mm  

Kód: 6758
Unknown 2
255 Kč

Plechová špička na okruží. Průměr trysky: 31 mm. Velikost špičky: průměr 55 mm x výška 60 mm  

Kód: 6760
sr jewel light gold
255 Kč

Zlaté třpytky pro barvení především cukrových, marcipánových past, šlehaček, máslových krémů a do tukových hmot. Praktický aplikátor s pumpičkou rozprašuje zlaté třpytky ve...

Kód: 4246
2843bf535905a91d035793b10f1035ad
259 Kč

SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN DRŽÍ TVAR CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...

Kód: 2404
2595140b fca8 4728 bd18 5eb9f87988d4
259 Kč

SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA. SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA  VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A...

Kód: 2676
ZTUŽOVAČ ŠLEHAČKY JAHODA 500 g
259 Kč

SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI  A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.   PŘÍCHUŤ JAHODA   HMOTNOST : 500 G   500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY

Kód: 1523
Unknown 2
265 Kč

Postup: šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).  máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat...

Kód: 6260
20878 r301 tylo extra white 50 g sugarflair
265 Kč

Sugarflair Tylo Extra White vám poskytne ještě výraznější zesvětlovací efekt. Tento prášek může být také použit pro zesvětlení fondánu, který získal nádech šedivé barvy. Tylo...

Kód: 2571
blushsprakltglittersasda 500x500
265 Kč

Barva: bronzová Neobsahuje oxid titaničitý. Na 1 kg dortu a ozdoby byste neměli použít více než 2 g barvy. Tento sprej působí na vzduch a neobsahuje alkohol. Obal tohoto...

Kód: 5140
marzipan2 Foodcollection RF Getty Images 58ae089f3df78c345b283a30
269 Kč

Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských...

Kód: 129
1 Kg SMARTFLEX FLOWER VANILKA
269 Kč

Modelovací hmota idealní na výrobu květin na drátcích. Speciální hmota, která je určena zejména k modelaci kytiček, výrobě složitých ozdob tvořených pomocí patchworkových...

Kód: 2406
smartflex velvet mandle 1 kg v sacku potahovaci a modelovaci hmota na dorty 1
269 Kč

Bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží...

Kód: 134
Snímek obrazovky 2019 08 15 v 7.47.42
269 Kč

PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU S POTISKEM SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA A DORTY NÁVIN 100 m...

Kód: 7558
Snímek obrazovky 2022 02 15 v 13.13.23
269 Kč

Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...

Kód: 1511
Snímek obrazovky 2022 02 15 v 13.16.05
269 Kč

Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...

Kód: 1512
vyr 3354 ALW3 callebaut velvet
275 Kč

BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK.  VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD...

Kód: 7230
my photo collage 61
289 Kč

Návod k použití: Vhodné ke zdobení čokolády, krémů, fondánu, gum pasty, modelovací pasty a marcipánu. Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte na povrch ze vzdálenosti 20...

Kód: 267
54731647 314561199260015 9103333682012605102 n
289 Kč

Belgická čokoláda Callebaut se zlatým nádechem intenzimní karamelová chť se smetanovými tóny vynikající bílé čokolády a máslovou chutí Vyrobena z nejlepších ingrediencích jako...

Kód: 6706
Nahoru
Další produkty