Razítka na sušenky DELÍCIA
Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky? Perfektně se totiž hodí pro celou řadu příležitostí - jsou skvělým...
Cukrářská hmota k okamžitému použití, vhodná na potahování i modelování
Pasta Dama Chocolate je nové provedení čokoládové hmoty - základem je vysokokvalitní kakaové máslo,...
Dortová forma s odnímatelným tvarovaným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva i k přípravě nejrůznějších aspiků a...
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
PÁSKA Z PRŮHLEDNÉHO PLASTU
SLOUŽÍ K OCHRANĚ OBVODOVÉ ČÁSTI DORTU NEBO ZÁKUSKŮ
OMEZUJE OSYCHÁNÍ ZÁKUSKŮ
VHODNÉ PRO ŠLEHAČKOVÉ DORTY A SEMIFREDA
ROLE 100 M
ZTUŽOVAČ S PŘÍCHUTÍ PRO PŘÍPRAVU DEZERTŮ A SEMIFRED. VÝBORNÝ PRO VÝROBU LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU : 200 G ZTUŽOVAČE ROZMÍCHAT VE 200 ML STUDENÉ VODY ,...
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a...
LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...
Čokoládové sekané válečky 8x8,v.4 mm z hořké čokolády 44%. Vyrobeno z originální belgické čokolády.Použití: Vhodné na pečení (termostabilní do 200°C) a zdobení v cukrářské...
SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ
SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA
NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI...
Pergamenový košíček hnědý s vnitřním zlatým provedením. Vhodný na pralinky a minidezérty.Odolný proti vlhkosti, dobře drží tvar.
rozměr průměr 30 mm, výška 18 mm
Silikonová podložka disponuje 30 vyznačenými kolečky na makronky, do kterých jednoduše dáte těsto za pomoci zdobicího sáčku. Makronky získají dokonalý tvar. forma je vyrobena z...
Čokoládové kapky z bílé čokolády, termostabilní. Vhodné na pečení i na zdobení pohárů, cukrářských dezertů ale i zmrzlin.Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO,...
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí...
Nasekané arašídy na kostičky v karamelizovaném cukru. Použití: Zdobení v cukrářské výrobě a jako posypy na zrmzlinu. Složení: arašídy 50%, cukr 50%Alergeny: obsahuje...
Otočný servírovací stojan využijete na pizzu, na dort, na zákusky, chlebíčky, jednohubky, při servírování fondue. Bude se vám hodit jak při servírování těchto dobrot hostům, tak...