Přípravky pro cukrové hmoty

Přípravky pro cukrové hmoty. Ředidla barev, prášky pro lepší modelaci, lepidla, gely, dekor gely.

Nejprodávanější

 
75 Kč

Řazení produktů

21 položek celkem

Výpis produktů

decorar una tarta fodant un lazo L nu4fSq
45 Kč

Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...

Kód: 1804
Unknown 2
59 Kč

LEPIDLO K LEPENÍ JEDLÉHO PAPÍRU NA DORTY  GEL NANESETE NA JEDLÝ PAPÍR A I NA PLOCHU, KAM CHCETE OBRÁZEK NALEPIT ZVÝRAZŇUJE BARVY JEDLÉHO PAPÍRU OBSAH : 50 G Složení:...

Kód: 3184
500 g PODSYPOVÝ CUKR
68 Kč

Speciální cukr na podsypávaní všech druhů potahových cukrářských hmot proti lepení Extra jemný, obsahuje kukuřičný škrob Zabraňuje lepení, zlepšuje manipulaci Ideální do...

Kód: 2458
Beige Minimalist Mood Photo Collage 3
Tip
75 Kč

Fondánová poleva na moučníky - punčové řezy, věnečky, větrníky Poleva je lesklá, jemně roztíratelná, čistě bílá, dá se barvit potravinářskou barvou Voní po cukru, chuť je...

Kód: 952
decorar una tarta fodant un lazo L nu4fSq
75 Kč

Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...

Kód: 4856
FC52100
85 Kč

SLOŽENÍ : voda, karboxylmethyl - celuoza, benzoan sodný, yselina citronová , aroma skladujte  na suchém a chladném místě používá se na lepení dekorcí na dort, konstrukci...

Kód: 5380
images
99 Kč

CMC Karboxymethylcelulóza zahušťovadlo pro cukrové hmoty. Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování. Pomáhá udržet...

Kód: 2741
Snímek obrazovky 2021 11 22 v 11.06.55
110 Kč

Jedlé lepidlo se používá na přilepení marcipánových dekorací Objem: 50 ml netto Složení: voda, emulgátor E466, konzervant E211, regulátor kyselosti E330, aroma....

Kód: 7750
Snímek obrazovky 2025 06 11 v 19.35.28
139 Kč

Glycerin je všestranný produkt, který lze použít na mnoho věcí. Udrží váš dort déle čerstvý, zlepší texturu domácího fondánu, zabrání krystalizaci cukru a může zabránit...

Kód: 4946
14131 PipingJelly Web 500x500
139 Kč

Průhledný bezbarvý gel pro vytvoření zrcadlového efektu, mokrého efektu (vody), jako ochranná vrstva na obrázky na jedlém papíru a zároveň vynikající jako želírovací gel na...

Kód: 393
Snímek obrazovky 2019 08 06 v 15.40.20
145 Kč

Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...

Kód: 6799
Návrh bez názvu 10 (kopie 2)
159 Kč

Směs pro přípravu rostlinného mléka. vhodný na výrobu mléčného marcipánu. Využití do cukroví, omáček, těst, krémů, kaší a pudinků.  Je to cukrářská náhrada plnotučného...

Kód: 6263
0de612c70f1dc9125e68c5551c267f1b
189 Kč

Potravinářské leštidlo šelak, vytváří lesklou ochrannou vrstvu, používá se pro povrchy na bázi cukru zejména při výrobě cukrovýchkvětin a lístků nebo výrobků z čokolády. Nanáší...

Kód: 3691
Snímek obrazovky 2024 07 01 v 16.20.05
219 Kč

Čirý gel na lemování pro vytvoření krásných efektů při zdobení dortu. Ideální pro vytváření kapek vody nebo mlžných efektů, ale můžete jej také použít k připevnění obrázků...

Kód: 3886
Návrh bez názvu 2
225 Kč

Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...

Kód: 4173
Snímek obrazovky 2024 10 08 v 8.40.58
285 Kč

potravinářský sprej k ochraně a dodání lesku vašim výrobkům z čokolády, marcipánu, atd... skladujte na chladném místě, chraňte před přímým slunečním svitem objem: 100ml netto...

Kód: 711
119693 zchlazovaci sprej na cokoladu cukr 400 ml sprej
299 Kč

Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.   Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...

Kód: 6985
my photo collage 10
299 Kč

Použití: Isomalt rozpusťte v hrnci na sporáku či mikrovlnné troubě. Na 1 kg Ismolatu přidejte 20 ml vody. Nádobu poté ochlaďte ve studené lázni. Po ochlazení nalejte hmotu...

Kód: 5127

Ovládací prvky výpisu

21 položek celkem