ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY
MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED
NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ,...
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-10 minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno...
Kaštanová směs je určena pro výrobu tmavého vlhkého piškotu s ořechovou chutí a jemnou vůní rozinek v rumu. Výrobky z kaštanové směsi mohou doplnit váš sortiment o...
SYPKÁ SMĚS NA VÝROBU CITRÔNOVÉHO KRÉMU
HMOTNOST 500 g
NÁVOD NA POUŽITÍ : SMÍCHÁME 100 G SMĚSI S 200ML SMETANY A 100 ML VODY, NAPLNÍME DO TARTALETEK NEBO JINÝCH...
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny a vytvoří lesklý povrch s minimem úsilí.
Nebo jej využijete na ovocných mísách, kde...
UNIVERSÁLNÍ ZTUŽOVAČ JOGURTŮ, TVAROHU A ZAKYSANÉ SMETANY
ZA 5 MINUT SI DOMA VYROBÍTE ÚŽASNÉ LEHKÉ A LAHODNÉ KRÉMY !
POUŽÍVÁ SE ZA STUDENA
KRÉMY SE ROZTÍRAJÍ NA ROLÁDOVÉ...
Silikonová forma na pečené i nepečené velikonoční vajíčka.
Naplňte čokoládou, želatinou, cukrovou polevou, tvarohem, marshmallow a posypem.
Vhodné do mrazničky,...
S naší silikonovou formou si lehce upečete vlastního velikonočního zajíčka. Silikonová forma se skládá ze dvou polovin, které se před pečením sestaví. Tekuté těsto jednoduše...
SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 30%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 4%, PISTÁCIE A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ NEBO JAKO...
SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...
SMĚS S CELÝMI JÁDRY PRAŽENÝCH LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ PRO VÝROBU TŘENÉHO TĚSTA
SVĚTLE HNĚDÁ KŘEHKÁ HMOTA S CHUTÍ MLÉČNÉ ČOKOLÁDY
VHODNÁ PRO VÝROBU KORPUSŮ , MUFFIN, NEBO JAKO ZÁKLAD...
20 KS - PŮLEK MAKRONEK NA PROMAZÁNÍ
VZNIKNE 10 KS MAKRONEK !!!
VHODNÉ NA DEKORACI DORTŮ, ZÁKUSKŮ, POHÁRŮ.....
MAKRONKA MÁ PRŮMĚR 2 CM
DOPORUČUJEME PROMAZÁVAT MÁSLOVÝMI...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
ROSTLINNÝ OLEJ VE SPREJI, IDEÁLNÍ NA VYSTŘÍKÁNÍ FOREM RŮZNÝCH TVARŮ. TĚSTO SE NEPŘICHYTÁVÁ.
VELIKOST : 600 ML
SLOŽENÍ . ROSTLINNÝ OLEJ, ROSTLINNÉ VOSKY ( E903 ) , EMULGÁTOR...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO PISTÁCIÍCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...