Ir
Pasta s chutí borůvek určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
...
Kód: 3837
Pasta s chutí levandule určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní....
Kód: 6670
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO JAHODÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 2648
UNIVERSÁLNÍ ZTUŽOVAČ JOGURTŮ, TVAROHU A ZAKYSANÉ SMETANY
ZA 5 MINUT SI DOMA VYROBÍTE ÚŽASNÉ LEHKÉ A LAHODNÉ KRÉMY !
POUŽÍVÁ SE ZA STUDENA
KRÉMY SE ROZTÍRAJÍ NA ROLÁDOVÉ...
Kód: 2772
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO KARAMELU
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 3818
KARINA KOKOS- je komplexní směs určená pro ochucení a ztužení cukrářskýcj krémů a náplní ze živočišné a rostlinné šlehačky, másla a margarinů.
Výsledné náplně mají dobrou...
Kód: 7584
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 3762
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100%...
Kód: 990
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO PISTÁCIÍCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
Kód: 2187
SPECIÁLNÍ SMĚS SUŠENÝCH BÍLKŮ S CUKREM KRUPICÍ A S KYSELINOU CITRÓNOVOU
POUŽITÍ : BÍLKOVÝ KRÉM, OVOCNÝ BÍLKOVÝ KRÉM, SNĚHOVÉ PEČIVO, LASKONKY
VÝHODY HMOTY : RYCHLÉ A DOKONALÉ...
Kód: 7355
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100% tuk 50...
Kód: 4227
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat...
Kód: 6260
LUBECKER MARCIPÁN obsahuje 52 % mandlí. Má výrazné mandlové aroma a bohatou chuť. Jeho konzistence je vhodná jako náplň do pralinek a jiného cukroví. Není problém z něj...
Kód: 7201
PLASTOVÁ FORMA NA VÝROBU KÁVOVÝCH ZRN
FORMA 10 KS ZRN
VELIKOST ZRNA JE 7 X 5 CM
V SETU JSOU DVĚ VYKRAJOVÁTKA NA MARCIPÁN OVÁLNÉHO TVARU ( MENŠÍ A VĚTŠÍ ROZMĚR ) , KTERÁ...
Kód: 2652
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování.
Určeno pouze pro další zpracování.
Doporučené dávkování: Montana 1000 g + voda pitná 150 - 170 g + 100%...
Kód: 1238
Stránka 3 z 3 -
51 položek celkem