Mo
PRŮMĚR SMAJLÍKA 30 MM
V KRABIČCE JE 18 KS ( VŽDY NAMÍCHANÉ RŮZNÉ DRUHY )
Čokoládové dekorace ve tvaru smajlíků (3 druhy) z originální belgické čokolády mají široké zejména při...
Kód: 6185
Popis: Směs speciálního kakaa odolného proti vlhkosti, díky procesu mikrozapouzdření s rostlinným tukem je vhodný pro poprašování dekorací a mražených a chlazených...
Kód: 2329
JEMNÝ , LEHKÝ MOUČKOVÝ CUKR S KUKUŘIČNÝM ŠKROBEM
VHODNÝ NA VÝROBU MODELOVACÁCH HMOT - NA HMOTU OD " JULIE "
SLOŽENÍ 97 % CUKR, 3 % KUKUŘIČNÝ ŠKROB
HMOTNOST 1 KG...
Kód: 3606
ČOKOLÁDOVÝ MIX FILIGRÁNEK O VELIKOSTI 4 CM
HMOTNOST : 50 G
CCA 60 KS
VYROBENO Z KVALITNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
OBSAH KAKAOVÉ HMOTY MINIMÁLNĚ 58 %
SLOŽENÍ : KAKAOVÁ...
Kód: 1875
ČOKOLÁDOVÁ DEKORACE VE TVARU SRDÍČKA
VYROBENO Z ORIGINÁLNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
ŠIROKÉ VYUŽITÍ PŘI ZDOBENÍ DORTŮ, ZÁKUSKŮ , POHÁRŮ , CUKROVÍ
VELIKOST SRDÍČKA : 3,4 CM
Kód: 3582
Pasta s chutí máty určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní.
Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní.
50 G...
Kód: 2756
Temperová barva vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou termostabilní.Použijte k...
Kód: 5368
Průhledný bezbarvý gel pro vytvoření zrcadlového efektu, mokrého efektu (vody), jako ochranná vrstva na obrázky na jedlém papíru a zároveň vynikající jako želírovací gel na...
Kód: 393
Kostky z čokolády pistáciové barvy a chuti, ideální k dekoraci a plnění výrobků před upečením, např. k přípravě muffinů, sušenek a panettone.Složení: Cukr, kakaové máslo,...
Kód: 5587
Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou...
Kód: 5374
ČOKOLÁDOVÝ MIX FILIGRÁNEK O VELIKOSTI 4 CM
HMOTNOST : 50 G
CCA 60 KS
VYROBENO Z KVALITNÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
OBSAH KAKAOVÉ HMOTY MINIMÁLNĚ 58 %
SLOŽENÍ : KAKAOVÁ...
Kód: 1876
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Kód: 6799
Hladký a jemný vaječno-líkerový krém, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň...
Kód: 7950
Známý také jako „želatina ve spreji“ používaný zejména na jedlý papír (zvýrazňuje barvy – efekt vyvolávaných fotografií) a ovoce, které chrání před oxidací (hnědnutím) a...
Kód: 4142
Hladký a jemný karamelkový krém Toffee, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň),...
Kód: 7961
Hotový nugátový krém výrazné mléčné chuti s lískovým oříškem k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových...
Kód: 4256
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Kód: 6925
Ochucovací pasta z vlašských ořechů vyrobená z nejkvalitnějších přísad určená k výrobě a ochucování šlehačky, krémů, pralinek, dezertů, pěn (mouse) a semifred. Vhodná k...
Kód: 1325
Stránka 10 z 15 -
270 položek celkem