Mo
Temperová barva AF (bez AZO barviv) vysoce krycí, vyvinuta pro vybarvování a zdobení. Jednotlivé odstíny je možné kombinovat mezi sebou a vytvářet nové barvy. Barvy jsou...
Kód: 5372
Hladký a jemný karamelkový krém Toffee, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně. Nebo jako základ krémů (s kondenzovaným mlékem náplň),...
Kód: 7961
Sypká směs na výrobu pěn (mousse), semifred a bavorských krémů (crème bavaroise), ale i ztužení šlehačky s příchutí manga.Ideální na přípravu ovocných pohárů (do kelímků), řezů...
Kód: 6925
VÝBĚROVÁ ITALSKÁ ČOKOLÁDA S VÝRAZNOU CHUTÍ KINDER A VYSOKÝM PODÍLEM KAKAOVÉHO MÁSLA
VHODNÁ DO FONTÁN, ALE I NA VÝROBU PRALINEK
SLOŽENÍ : CUKR, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO,...
Kód: 3571
Ochucovací pasta z vlašských ořechů vyrobená z nejkvalitnějších přísad určená k výrobě a ochucování šlehačky, krémů, pralinek, dezertů, pěn (mouse) a semifred. Vhodná k...
Kód: 1325
OCHUCOVACÍ PASTA - ŽLUTÝ MELOUN JE VYROBENA Z NEJKVALITNĚJŠÍCH PŘÍSAD . JE URČENÁ K VÝROBĚ A OCHUCOVÁNÍ ŠLEHAČEK, TĚST A KRÉMŮ. VHODNÁ NA ZMARŽOVÁNÍ.
POLOTOVAR PRO...
Kód: 3658
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Kód: 9690
White Cream je základní náplň vhodná k ochucení. Lze ji ochutit ochucovacími pastami, marcipánem, kokosem aj. Nejvíce používaná jako náplň do trvanlivých pralinek (12 měsíců),...
Kód: 1917
Hotový nugátový krém výrazné kakaové chuti k plnění cukrářských výrobků, k ochucení šlehačky a krémů. Vynikající jako náplň do čokoládových pralinek. Složení: cukr, rostlinný...
Kód: 1919
Metalická perleťová barva ve spreji
Skladuje se nasuchém místě mimo dosah tepelných zdrojů
Složení: ethyl alkohol, aroma, E172,E555, propelant
Chraňte před přímým...
Kód: 5305
Potravinářské leštidlo šelak, vytváří lesklou ochrannou vrstvu, používá se pro povrchy na bázi cukru zejména při výrobě cukrovýchkvětin a lístků nebo výrobků z čokolády. Nanáší...
Kód: 3691
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...
Kód: 4470
Vinný kámen E336i neboli hydrogenvinan draselný je draselná sůl kyseliny vinné přítomná ve víně, jejímž vysrážením vzniká krystalický zákal ve formě jemného sedimentu. Je...
Kód: 3631
Speciální potravinářský gel na jedlý papír. Vyvinut ke zvýraznění barev a k dosažení realistického vzhledu obrázků/fotografií z jedlého papíru. Slouží také k ochraně obrázku...
Kód: 4173
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
Kód: 7968
PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB
PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR
SNADNO SE BARVÍ
HMOTU , KTEROU...
Kód: 3042
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2942
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2936
Stránka 11 z 15 -
262 položek celkem