Mo
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 1858
Novinka
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2940
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2938
Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným...
Kód: 1608
Kypřící prášek do pečiva pro nadýchané a kypré těsto. Používá se ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, nebo k nastartování kynutí nízkotučných těst obsahujících cukr....
Kód: 2253
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale...
Kód: 612
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM
VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ
JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN
DRŽÍ TVAR
CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...
Kód: 2404
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1511
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1512
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...
Kód: 6985
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Kód: 892
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro...
Kód: 2665
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu...
Kód: 2666
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky červené barvy, jemné jahodové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků a dezertů.Složení: cukr,...
Kód: 7406
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ SVĚTLÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ
VYROBENO V...
Kód: 9895
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ TMAVÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ...
Kód: 9694
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7075
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7074
Stránka 12 z 15 -
261 položek celkem