Ze
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Kód: 3431
HOTOVÝ ZÁKLAD ZE SMETANY A 55 % MASCARPONE PRO PŘÍPRAVU KRÉMU NA TIRRAMISU
KRÉMOVÁ CHUŤ A STRUKTURA
DODÁVÁME V PRAKTICKÉM. 1L BALENÍ S UZÁVĚREM- UMOŽŇUJE VYRÁBĚT DEZERTY...
Kód: 7547
Náplně DARINKA jsou vařené náplně, vyráběné s velkou péčí podle tradičních receptur, ale s využitím moderních výrobních technologií.
Kód: 4215
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Náplň do likérových špiček: 800 g Topmix, 400 g...
Kód: 1587
SUCHÁ SMĚS PRO VÝROBU BÍLKOVÉHO KRÉMU A SNĚHOVÉHO PEČIVA.
SPECIÁLNÍ SMĚS NA VÝROBU LASKONEK NEBO SNĚHOVÝCH PUSINEK
VÝBORNÁ CHUŤ A PEVNÁ TEXTURA
VÝROBKY JSOU KRÁSNĚ JEMNÉ A...
Kód: 2676
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ JAHODA
HMOTNOST : 500 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Kód: 1523
Marcipánová hmota 1:3 (podíl mandlí : cukr)SLOŽENÍ:cukr, mandle, sorbitol E420, E466 zahuštovadlo, E330 konzervant, Hmota je určená pro modelování, potahování cukrářských...
Kód: 129
SMĚS PRO PŘÍPRAVU LEHKÉHO A DOBBŘE ŠLEHATELNÉHO VANILKOVÉHO KRÉMU URČENÉHO K PLNĚNÍ CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ. NAHRAZUJE OBLÍBENÝ ŽLOUTKOVÝ KRÉM. POUŽÍVÁ SE VÝHRADNĚ ZA STUDENA....
Kód: 1879
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ ČOKOLÁDA
HMOTNOST : 1000 G
500 G JE NA 2500 G ŠLEHAČKY
Kód: 1524
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ NEUTRÁLNÍ - ideální pro přidání vlastního ovoce nebo...
Kód: 139
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3918
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3912
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3917
Arabesque je kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu...
Kód: 3911
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ TIRAMISU
HMOTNOST : 1000 G
500 G JE NA...
Kód: 1525
Složení : cukr, pšeničný škrob, rostlinný olej, glukozový sirup, voda, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, škrob, emulgátor E471, invertáza
BÍLÁ JEMNĚ SLADKÁ HMOTA VHODNÁ NA...
Kód: 1429
Speciální hmota pro potahování cukrářských výrobků. S Roll Decorem se dobře pracuje, protože je plastický, snadno se rozvaluje a při potahování nepraská. Snese i vlhké prostředí...
Kód: 4504
SMĚS SLOUŽÍCÍ KE STABILIZACI A OCHUCENÍ LEHKÝCH ŠLEHAČKOVÝCH KRÉMŮ PRO MODERNÍ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY.
PŘÍCHUŤ JOGURTOVÝ - ideální pro přidání vlastního ovoce nebo džemů...
Kód: 137
Stránka 5 z 7 -
114 položek celkem