Mo
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 1858
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2938
Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným...
Kód: 1608
PROFESIONÁLNÍ HMOTA PRO MODELOVÁNÍ KVĚTIN A NÁROČNÝCH DEKORACÍ A JEMNÝCH OZDOB
PO VYTVAROVANÍ HMOTA RYCHLE ZTUHNE, NEVLHNE A DRŽÍ TVAR
SNADNO SE BARVÍ
HMOTU , KTEROU...
Kód: 3042
Kypřící prášek do pečiva pro nadýchané a kypré těsto. Používá se ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva, nebo k nastartování kynutí nízkotučných těst obsahujících cukr....
Kód: 2253
Novinka
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2940
Zlaté třpytky pro barvení především cukrových, marcipánových past, šlehaček, máslových krémů a do tukových hmot. Praktický aplikátor s pumpičkou rozprašuje zlaté třpytky ve...
Kód: 4246
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale...
Kód: 612
SNĚHOVĚ BÍLÁ ELASTICKÁ HMOTA S KAKAOVÝM MÁSLEM
VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ
JDE VÝBORNĚ VYTENČIT, TAKŽE JE VHODNÁ NA MODELOVÁNÍ KVĚTIN
DRŽÍ TVAR
CHUŤ MÁ JEMNOU PO KAKAOVÉM MÁSLE...
Kód: 2404
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Kód: 5508
Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...
Kód: 4894
Hotová směs na výrobu „bílkového“ krému, sněhových pusinek Meringue a Pavlova dezertu.Výrobek neobsahuje bílky, rychle se vyšlehá, garantuje perfektní výsledek a zkracuje čas...
Kód: 4895
Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota, jemné lahodné chuti.Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne a netrhá se, dlouho zůstává měkká, ale...
Kód: 2682
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
Kód: 2936
HOTOVÁ SMĚS ( INSTANTNÍ BÍLKOVÁ GLAZURA ) JE IDEÁLNÍ NA ZHOTOVENÍ CUKROVÝCH DEKORACÍ, TZV. KRAJKOVÉ ZDOBENÍ NA POTAHOVACÍCH HMOTÁCH ( SVATEBNÍ DORTY ) A NA PERNÍČKY. GLAZURA JE...
Kód: 892
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný světlý nugát vyrobený z lískových oříšků T.G.T. Piemonte s přídavkem smetany dle originální italské receptury.Vhodný pro...
Kód: 2665
Výběrový nugát z edice Bellchocolat made in Italy.Jemný tmavý nugát vyrobený z lískových oříšků dle originální italské receptury.Vhodný pro cukrářskou a pralinkářskou výrobu...
Kód: 2666
Potravinová složka ve spreji AZO Free na zmrazení polev, marcipánu, čokolády, pralinek, dortů a krémů.
Použití: Nastříkejte tenkou a rovnoměrnou vrstvu na povrch...
Kód: 6985
Stránka 12 z 15 -
270 položek celkem