Mo
Hotový jemný krém s rostlinnými tuky červené barvy, jemné jahodové chuti. K použití za studena jako náplň do cukrářských výrobků, ovocných košíčků a dezertů.Složení: cukr,...
Kód: 7406
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ SVĚTLÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ
VYROBENO V...
Kód: 9895
VÝBĚROVÝ NUGÁT Z EDICE BELCHOCOLAT - JEMNÝ TMAVÝ NUGÁT VYROBENÝ Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ S PŘÍDAVKEM SMETANY
PRVOTŘÍDNÍ KVALITA
SKLADOVÁNÍ PŘI TEPLOTĚ 15-20 STUPŇŮ...
Kód: 9694
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7073
Krycí gelová poleva s lesklým zrcadlovým efektem na zákusky, dorty, nebo mražené dezerty. Po nanesení zůstává kompaktní a nestéká. Obohacuje vzhled a přidá vašemu výrobku...
Kód: 7075
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2103
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2160
SILIKONOVÁ FORMA URČENA NA TVORBU KRAJEK Z HMOT NA JEDLÉ KRAJKY
ROZMĚRY : 8 X 40 CM
VYROBENO Z KVALITNÍHO SILIKONU
Kód: 2101
Profesionální čistá želatina s všestranným použitím, jak v gastronomii, tak cukrařině – pro želatinové polevy, krémy, pěny (mousse), restaurační moučníky (panna cotta), šlehačky...
Kód: 1857
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1511
Exkluzívní vysoce kvalitní bílá čokoláda se zvýšeným podílem kakaového másla (30%) a s přidaným karamelem 1,5%.Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, karamel...
Kód: 1512
Čokoláda pro fondue a pro čokoládovou fontánu. Vynikající bílá čokoláda Belcholate z Itálie, v balení po 500 g. Složení: cukr, kakaové máslo 32%, sušené plnotučné...
Kód: 4470
VÝBĚROVÁ ITALSKÁ ČOKOLÁDA S VÝRAZNOU CHUTÍ KINDER A VYSOKÝM PODÍLEM KAKAOVÉHO MÁSLA
VHODNÁ DO FONTÁN, ALE I NA VÝROBU PRALINEK
SLOŽENÍ : CUKR, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO,...
Kód: 3571
Novinka
Tradiční jemné těsto používané k přípravě oblíbených blízkovýchodních dezertů, jako baklava či kanafeh. Toto těsto se vyrábí z tenkých vláken pšeničné mouky, která po upečení...
Kód: 5545
Pergamenový košíček hnědý s vnitřním zlatým provedením. Vhodný na pralinky a minidezérty.Odolný proti vlhkosti, dobře drží tvar.
rozměr průměr 30 mm, výška 18 mm
Kód: 6174
Pečlivě vybrané kvalitní kakaové boby celé a pražené.Křupavá konzistence příjemně překvapí i ty nejnáročnější.
země původu Itálie
udržujte v suchu
hmotnost 300 g
Kód: 7305
Pistáciové šupiny vyrobeny z polevy pistáciové chuti a zelenopistáciové barvy s dobrou přilnavostí ke zdobení cukrářských dortů a dezertů. K použití na zdobení cukrářských...
Kód: 4116
PEVNÝ PLASTOVÝ STOJAN NA DORTY
SPODNÍ DEKORAČNÍ PODSTAVEC
STOJAN LZE KOMPLETNĚ ROZLOŽIT
KAŽDÉ PATRO - KRAJKOVÁ PODLOŽKA
PRŮMĚR PLAT : 45 A 40 CM
VYROBENO V ITÁLII
Kód: 1606
Stránka 13 z 15 -
270 položek celkem