SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO JAHODÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
SLOŽENÍ : PODÍL MANDLÍ 33% , CUKR 52%, GLUKOZ. SIRUP 2%, VODA 5,5%, KANDOVANÉ TŘEŠNĚ 6% A PŘÍRODNÍ BARVIVO, SORBIT E420
VÝBORNÝ MARCIPÁN NA POTAHOVÁNÍ DORTŮ, ALE I MODELOVÁNÍ...
KARINA KOKOS- je komplexní směs určená pro ochucení a ztužení cukrářskýcj krémů a náplní ze živočišné a rostlinné šlehačky, másla a margarinů.
Výsledné náplně mají dobrou...
SUROVINA PRO VÝROBU ŠLEHAČKOVÝCH A MÁSLOVÝCH KRÉMŮ
VÝRAZNÁ VŮNĚ A CHUŤ PO MALINÁCH
TATO KOMPLENÍ SMĚS JE URČENA K OCHUCENÍ A ROVNĚŽ ZTUŽENÍ LEHKÝCH CUKRÁŘSKÝCH KRÉMŮ
...
20 KS - PŮLEK MAKRONEK NA PROMAZÁNÍ
VZNIKNE 10 KS MAKRONEK !!!
VHODNÉ NA DEKORACI DORTŮ, ZÁKUSKŮ, POHÁRŮ.....
MAKRONKA MÁ PRŮMĚR 2 CM
DOPORUČUJEME PROMAZÁVAT MÁSLOVÝMI...
Křupavý krém s lískovými oříšky, ideální k okamžitému použití, například dohotovení cukrářských výrobků samostatně nebo k ochucení krémů, základ krémů – stačí vyšlehat s...
Třípatrový stojan na Muffiny a mini dezerty na 13 ks ze série "Vařte s Majklem"
Praktický kovový stojen ideální pro servírování muffinků, minidortíků nebo jiných drobných...
SILIKONOVÁ FORMA na výrobu pralinek-3 DRUHY
Chtěli byste si sami vyrábět pralinky?S touto silikonovou formou je to snadné!!!!!!!! Díky flexibilní struktuře,nelepivým...
Bílá hmota obsahující cukr a mandle
Vhodná na výrobu cukrářských výrobků, na modelování, potahování
Hmotnost: 1kg netto
Jasně bílá cukrářská hmota k okamžitému použití, která...
CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEK
POSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE...
Tato silikonová pečící forma Vám snadno usnadní upéct 18 ks mini babovek.
Silikonová forma na pečení je ideální pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
29x17,5cm ; max.230°,...
POTRAVINÁŘSKÁ BARVA VE SPREJI O OBSAHU 100 ML. VHODNÁ NA DEKORACI SEMIFRED, ZMRZLIN, ŠLEHAČKOVÝCH DORTŮ A MOUSSE. VYTVÁŘÍ SAMETOVÝ EFEKT - VZHLED NA POVRCHU CUKÁŘSKÉHO VÝROBKU....
HOTOVÝ ZÁKLAD ZE SMETANY A 55 % MASCARPONE PRO PŘÍPRAVU KRÉMU NA TIRRAMISU
KRÉMOVÁ CHUŤ A STRUKTURA
DODÁVÁME V PRAKTICKÉM. 1L BALENÍ S UZÁVĚREM- UMOŽŇUJE VYRÁBĚT DEZERTY...
SILIKONOVÁ FORMA URČENÁ JAK PRO PEČENÍ, TAK PRO VÝROBU STUDENÝCH NEBO MRAŽENÝCH DEZERTŮ
TEPLOTNÍ ODOLNOST : -60 - +230 STUPŇŮ
PRŮMĚR FORMIČKY 6 CM A HLOUBKA 35 MM
8...